22/2/09

CANÇONS PER A L'ESCOLA

Vaig topar amb les seves cançons quan cercava algun poema per treballar el Dia de la Pau i vaig trobar aquesta meravella... però a la vegada també vaig trobar la seva pàgina, la de Dàmaris Gelabert.
Té cançons tant genials com aquestes.



21/2/09

DESPRÉS DEL CARNAVAL...


Arriba la Vella Corema... Si qualcú la vol posar al blog, a Racó Tic ens expliquen com fer-ho. Moltíssimes gràcies.

15/2/09

DOS



Tal dia com avui, ara fa dos anys, naixia R@cons. Naixia com un experiment des d'un Seminari d'Integració de les Tic a les aules.Amb el temps em vaig sentir responsable d'ell i definitivament el vaig adoptar.
Dos anys és molt de temps (al manco per un blog ;-)) i no us diré que R@cons no ha tingut hores baixes... a vegades no sé molt bé que explicar, altres les idees fan filera de tantes que n'hi ha.
No sé molt bé que em fa seguir però segurament tu que estas llegint açò hi tens molt a veure... quantes vegades al veure el comptador de visites he pensat que no funcionava de tantes que n'hi havia (ja l'he canviat un parell de vegades).
Per tant, estimat lector, alguns ja amics i amigues, m'ajudes a bufar?
àngels

13/2/09

MÉS PREHISTÒRIA

Durant el disseny del projecte Explorant la Menorc@ Prehistòrica més d'una vegada vaig tenir el dubte si aquest projecte arribaria a ser vertaderament col.laboratiu... ja ens vam preocupar d'utilitzar diferents webquests que al manco ens assegurava un aprenentatge col.laboratiu entre el mateix grup però seríem capaços que aquest aprenentatge es produís entre diferents grups, entre diferents escoles....
Idò si!!! :-)
El grup de primer de primària es va assabentar que el grup de quart de primària no sabien com es van construir les Taules de l'època talaiòtica i ells ho HAVIEN AVERIGUAT i els hi van fer aquests dibuixos.
Genial la forma d'explicar-ho.


Uploaded on authorSTREAM by angelspons

12/2/09

CONTE PREHISTÒRIC

Aprofitant el projecte sobre la Menorca Prehistòrica, en Frederic ens conta aquest conte.
Espero que us agradi!!


Uploaded on authorSTREAM by aSGuest12694

11/2/09

EL PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ

Un video de ciències estèticament genial!!

9/2/09

EINES 2.0



Us deixo un llistat d'eines 2.0 molt útil.

ALGUNES EINES 2.0

8/2/09

CONSTRUIR JOGUINES


A Mr. Magorium's podreu construir i imaginar mil i uns joguets.
T'animes?

7/2/09

POSAR MARC A LES ENTRADES







Aquesta pàgina us permetrà posar marcs o fons a les vostres entrades. Es tracta de triar entre diferents tipus i inserir el codi que et proporciona.El mateix codi et diu on has de posar el cos de l'entrada.





Easy Free Borders from TagBot Borders