22/5/09

HEM CONEGUT EN TARIQ


Es Mercadal, les 9’30 del matí d’un divendres supercalurós.
Un munt de fillets i filletes de diferents escoles de Menorca estem a punt de conèixer per fi el personatge que ens ha guiat el projecte sobre la Prehistòria a la nostra Illa. Els més petits ben il·lusionats i els més grans expectants …. Tots reunits per compartir aprenentatges.
Explorant la Menorca Prehistòrica ha estat un projecte en el que he estat implicada des de la seva creació tot i que a la darrera part, el de l’aplicació, no n’he pogut gaudir tant com hagués volgut.
Avui a Es Mercadal he pogut comprovar la gran feinada realitzada: un munt de murals i pòster fets amb mil i un colors, un conte digital extraordinari, una gran línia del temps que abastava quasi tota la sala, la gran casa prehistòrica feta amb capsa de sabates (sabeu quantes n’hi havia?), presentacions molt elaborades i amb uns dibuixos realment genials, les navetes fetes amb xocs… però el que més m’agradat és veure a tots aquells menuts presentant les seves feines als altres amb una fluïdesa extraordinària i sabent que el que estaven fent era realment important.
Queda ara reflexionar de tot plegant… i seguir mirant l’educació amb ganes i il.lusió. Estic convençuda que aquest és el camí.


TREBALL FINAL DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL





Uploaded on authorSTREAM by LOLAPONSBORRAS