30/3/11

II Segones Jornades d'Escola Inclusiva

Durant el passat cap de setmana, es va cel.lebrar a la meva escola les Segones Jornades d'escola Inclusiva. Abans, s'havien cel.lebrat a Eivissa i els propers 8 i 9 d'Abril es faran a Mallorca.
Aquí us deixo les presentacions dels tallers de la meva escola i els diferents enllaços que he trobat a la xarxa que parlen del tema.
Ha estat un plaer participar en aquestes jornades i encomanar-nos les ganes de fer de tots els mestres que ens hem anant trobant aquest dies :)))





Altres enllaços:

Blog Jornades. Ceip Margalida Florit

Full informatiu. Ceip Margalida Florit

II Jornades Escola Inclusiva a Eivissa. Doc. Conselleria

Blog Caire-Ef

Resum Escola Santa Gertrudis (Eivissa)

S'anirà actualitzant ;))

19/3/11

PROJECTE COL.LABORATIU:ESCOLES AMIGUES

Aquest curs estem duent en marxa un projecte col.laboratiu amb escoles de Mallorca, Menorca, i Catalunya. L'hem anomenat Escoles Amigues, llavors hem vist que n'existeix un altre amb el mateix nom (casualitats).
El nostre projecte, consisteix en anar descobrint diferents enigmes que van presentant les escoles participat i va dirigit a primer cicle de Primària. L'enigma a presentar ha d'estar relacionat amb l'entorn, cultura o costums de la zona on es troba l'escola. La comunicació entre les escoles es fa a través d'un blog i la coordinació de les mestres participants es fa a través d'un espai moodle que ens ha proporcionat el Cep de Menorca. Al que públicament volem donar les gràcies :)
En aquests moments ens trobam ja al final de segon enigma i la veritat és que és un projecte molt engrescador i una forma de conèixer altres escoles i entorns diferents al nostre.
Aquest és el segon enigma, ho endevinau? L'ha enviat l'Escola Santa Maria del Mar de Cala d'Or (Santanyí)