21/5/07

FEM UN CONCERT

Al racó de l’ordinador hi havia darrerament un grupet d’alumnes que estaven molt interessats en cercar “un concert” com diuen ells a la Internet. La cosa però és que tenen tres anys .
Tenen ben clar quina és la ICONA per anar a la Internet, que s’obre amb un cercador; estan avessats a cercar coses a la xarxa perque ho fem sovint però sempre amb petits grups i amb ajuda de la mestra. Però aquesta investigació, la del concert, la duen pel seu compte i m’ha encantat observar-los sense que s’anadonessin.
El seu primer problema era saber com s’escrivia “concert”, fins i tot han anat a demanar ajuda als que troben que saben escriure “més”, han estat dies escrivint i provant però no els sortia, als pobres, cap concert.
A la fi, un dia, la mestra es va dignar a dir-los com s’escrivia “concert”. Problema resolt. Ja està , ara ho trobarem, però quina desil.lusió… només trobam lletres, no trobam cap “concert”.
A la fi, avui la mestra ha intervingut i els diu que tal vegada no cerquen prou bé… hem estat rallant del què era realment que volien trobar i a la fi hem trobat una pàgina que els ha permès fer un petit concert. Festa Grossa!!
Aquesta pàgina, si voleu, us permetrà fer un petit concert, tant genial com el nostre :-)


http://www.apples4theteacher.com/xylo-old.html