19/9/07

EN FREDERIC

Els fillets i filletes de la nostra escola tenen un amic molt "interessant", es diu Frederic i és un follet que viu al bosc i es comunica amb noltros a través del correu electrònic perque com és tant petit, petit, té por que el trepitgin i no surt mai del seu bosc...

A les mestres ens va molt bé perque d'aquesta forma els fillets i filletes li escriuen unes cartes llarguíssimes, ells solets amb un mica d'ajuda teclegen a l'ordinador tot el què li volen dir i llavors li envien per e-mail. Els més petits, els de tres anys primer graven el que li volen dir i llavors enviam l'arxiu de veu gravat. Ah! i sempre, sempre en Frederic ens contesta. Açò és molt important!!

Just falta una mica de motivació i ja tenim a tothom pensant que li contaran o demanaran al seu petit amic... Ara, es demanen que ha fet durant l'estiu i la nostra genial dibuixant ja té preparada tota una aventura per contar.
Ja m'imagino les seves cares al veure'ls amb banyador ;-)

Mirau que fantàstic!!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Són boníssims!!Quina pinta que fan!! Algun fillet/a se posarà a riure.

Tonia

Àngels Pons ha dit...

A jo m'agrada molt que en Frederic dugui el cinturó fins i tot al banyador ;-D
àngels

Anònim ha dit...

Jo també em demanava què haurien fet en Frederic i na Lluna a l'estiu. Veig que s'ho han passat la mar de bé i que s'han refrescat.
Els dibuixos són genials, enhorabona. Mai m'hauria pensat que els veuria amb banyador ;-)

HELENA