21/6/08

A REVEURE

R@cons parteix cap a terres més amables fetes de blaus ben salats.
Està cansat, saturat, sense idees i bastant desil.lusionat. Tal volta si troba de nou el camí tornarà.... tal volta no.
Ha estat un plaer compartir aquest espai amb tots el que me llegiu.
àngels

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que el desànim sigui passatger,
que l'estiu serveixi per descansar i donar força per tornar a començar amb il.lusions i empenta.
Tot i que l'objectiu d'un bloc és compartir idees i expeiències, tots i totes les que ens hi hem embrancat sabem que no és fàcil, que cal tenir paciència i donar temps.
Des que us vaig descobrir he anat visitant periòdicament el vostre bloc, el qual trobo molt interessant i de qualitat.
El meu suport perquè no acabi aquí.
Una abraçada i un BON ESTIU,

Teresa

Íngrid ha dit...

Ànims!!!

Marta ha dit...

És lògic que estigueu més que cansades amb el final de curs... i demés coses. Però ara ve un temps de descans que teniu més que merescut. Segur que es sol, la mar, un llibre i una ombra vos ajudaran a fer neteja de les desil·lusions i tornar a carregar bateries per al pròxim curs.
Què no s'esmorteeixi el que amb tant d'esforç heu aconseguit.
Bon Estiu a totes!!!
Marta.

Anònim ha dit...

Amb vosaltres vaig descobrir que podia compartir i obrir les finestres i escampar les paraules, amb vosaltres he passat moltes estones de lectura i em també em vareu animar a fer el meu petit bloc. Deixeu que passin aquest núvols de tempesta i desànim que el sol us tornarà a brillar i el ventijol fresc us retornarà amb més energia i il·lusió. Ànims i endavant r@cons!Carme de Llapis i paper

Anònim ha dit...

Des de Canillo, us animo que no deixeu aquest espai. Us enllaço des del principi del meu bloc i m'ho he passat molt bé venint a veure-us. M'heu donat moltes idees, després de les merescudes vacances que tots necessitem, desitjo que trobeu la il·lusió de continuar.
Bones vacances!!!

Anònim ha dit...

Aquest blog és increible! Jo mai m'he posat en contacte amb vosaltres però us segueixo des de fa moltíssim temps. Us recomano a tothom. Sou la prova viva de què a la nostra feina compartir és millorar, aprendre cada dia una mica més. Esper que torneu amb ànims!Jo buscaré un temps per participar i compartir realment.

Cosme Garrell i Guiu ha dit...

Àngels conec el desànim , però racons és un bloc que no pot decaure.
Di has sentit solitud et demano escuses i t'ofereixo ajut disposa però anim i endavant!!! val al pena

gercarreras ha dit...

Ei al·lotes!! Em vaig retgirar quan vaig veure les paraules de desànim, però estic convençuda que com ja us han comentat els altres companys, l'estiu us tornarà la il·lusió i s'esborraran els moments de "bajón". No ens podeu deixar orfes de R@cons, així que...una abraçada i endavant.

Amador ha dit...

Àngels, no m'havia assabentat fins avui d'aquest momentani desànim vostre. L'entenc, a mi m'ha passat el mateix quan veus que les coses no rutllen i que el que dius i fas cauen en un pou sense fons. És com si tot fossin oportunitats perdudes per tirar endavant projectes, innovacions, idees...

Però si hi ha una cosa que tenc clara és que no ens podem permetre claudicar. L'estiu és un bon moment per desconnectar, però desconnectar de debò.

Ens espera un gran projecte per devant.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Ànims, ànims i ànims!
El treball tant interessant que es presenta en aquest blog crec que ens ajuda poc a poc a treballar amb les tac. No ens deixeu