27/3/09

ESTRENAM LA PISSARRA DIGITAL

Fa poc la Conselleria (motíssimes gràcies) ens ha enviat un parell de pissarres digitals. Les meves companyes i jo ens vam apuntar al primer curs sobre pissarres que va oferir el nostre cep i ja ens teniu en un seminari amb altres companys de diferents escoles compartint i descobrint la pdi.
Avui per primera vegada l'hem emprada amb els fillets i filletes. Són els dos grups de 4 anys i si ells han xalats nosaltres encara més.
Primer de tot i just després de la presentació del nou material, hem realitzat entre tots, una Mini unitat didàctica sobre el reciclatge amb un èxit tan espectacular que el capvespre hi hem tornat. La segona sessió ha consistit en que ells mateixos dibuixessin el que volguessin i llavors hem fet un joc amb un dau, es clicava a sobre el dau, deien quin número havia sortit i l'escrivien... de moment anam provant ;-)
Que voleu que us digui... sempre penso que tot depèn de l'ús que li donem a la tecnologia però després de somiar tant de temps amb aquest aparells HA ESTAT GENIAL!!!!
Queden encara cosetes a resoldre... la mida del plafó perquè els alumnes d'infantil hi arribin bé i no es facin tanta ombra, quines activitats són més adequades...
Us deixo aquestes fotos i vídeos.
àngels








6 comentaris:

Amador ha dit...

Àngels!

Estic segur que la utilitat que li donareu serà l'adequada. sempre he dit que emprar la pdi com si fos una pissarra normal no serveix de res. Les filletes i els fillets han de poder experimentar i ha de ser una eina més per al seu desenvolupament,tal i com ho plantejau vosaltres.

Ànims i endavant!

Amador

Àngels Pons ha dit...

Clar, Amador, si empram aquesta pissarra com la pissarra verda no serveix per res, però utilitzar-la com cal requereix un esforç per part del professorat i....
Ja rallarem ;-)
àngels

Sther ha dit...

Ja anireu explicant que tal, se'n fa la boca aigua...

Àngels Pons ha dit...

Ja t'anirem contant Sther... però el que és realment important no són les eines (tu ho sap més bé que jo), el que és important és l'actitud i l'emoció en el fet d'ensenyar i aprendre :-)

Aurora ha dit...

Hola, tens un obsequi al meu bloc, com el d'Estrella. Espero que t'agrade!

Racó de primària ha dit...

Ja tenia ganes de fer-te un "regalet". Gràcies per tot el que comparteixes amb nosaltres!Ens fas més "grans". Besades!!!!

Sandra