8/11/09

ON PUC TROBAR UNA MICA DE TEMPS?

He de reconèixer que darrerament tenc R@cons un mica abandonat...
M'agradaria presentar-vos els culplables d'aquesta deixadesa :-(
Per una banda, la meva aula, la Classe del Peix Espasa. Una classe plena d'oloreta d'infant amb ganes de descobrir, inventar, experimentar i compartir... No us podeu imaginar la bona olor que fa la nostra aula i com de bé m'arribo a sentir entre tant de moviment  de projectes, investigacions i aprenetatges.
L'altre culpable, un curs de formació que estic tutoritzat sobre Educació 2.0 del Servei de Formació a Distàcia de la nostra comuntat. Poder compartir coneixements, formes de pensar i veure, (tot i el treball afegit a la tasca diària), és del tot enriquidor i una activitat amb la que sincerament disfruto moltíssim (a pesar dels petits problemes que puguin anar sorgint) i sempre penso que és molt més el que jo aprenc que el que jo pugui aportar ;-)
Però prometo intentar posar una mica al dia aquest blog :-)
àngels

5 comentaris:

Helena ha dit...

He visitat es blog de sa pàgina de sa classe del Peix Espasa, m'ha agradat molt i més descobrir en Bot, el robot. Noltros, sa classe dels Taurons de Mare de Déu del Carme també hem començat un blog aquest any, però just arrancam i anam (vaig) una mica perduda. Aniré visitant es dos blogs per inspirar-me...

Salut! Helena

Angels Pons ha dit...

Hola Helena:
M'ha agradat el vostre blog... veuràs com a poc a poc li aniràs trobat més utilitats.
Gràcies per visitar-nos
àngels

Rosa Soler ha dit...

AlÇA MANELA!! quina feinada!!
Ja veig que estàs plenament ocupada!
Una classe amb bones vibracions, ja es veu... i formadora i tot?
Ets un AS!
BONA FEINA!!
Una abraçada.
Rosa

Angels Pons ha dit...

Hola Rosa:
Ja veus, estic ben ocupada :-)
Dies com avui, que tot el dia plou i bufa el vent recordo les excursions de l'estiu...Imagina quin gust avui ser dalt la Mola de Fornells ;-)
àngels

Rosa Soler ha dit...

Bufa!!
deu ser ES-PEC-TA-CU-LAR!!!
Salut!!!