6/8/11

PORTFOLI

Durant el tercer trimestre he realitzat un curs (encara no està acabat) sobre la Formació en línea, organitzat per la Conselleria d'Educació de les Illes Balears.
Tot i que he tingut moments que he estat a punt d'abandonar (la feinada de final de curs més alguns problemes familiar) estic contenta de no haver-ho fet ja que ha resultat ser molt enriquidor, sobretot perquè s'aprenen diferents estrategies per a treballar en grup. No el treball en grup dels alumnes, no. El treball en grup del docents (dubto si mai aprendrem a fer-ho).
Entre moltes activitats, n'hi ha una que m'ha agradat en especial i que és l'elaboració d'un portfoli (visions de portfoli) ja que et fa conscient del teu procés d'aprenentatge, de les teves mancances... fent que l'aprenentatge sigui molt més significatiu.
A la pestanya de portfoli del blog és pot veure el que he anat recollint amb aquest dos mesos de curs.... encara queden dos mesos més però açò ja serà el Setembre.
Aquí hi ha un resum del que ha estat la meva primera part del curs.

3 comentaris:

Rosa Soler ha dit...

Hola Àngels, estic d'acord amb tu.
Al curs ORDINADORS A L'AULA, LA CLAU ÉS LA METODOLOGIA DE L'ESCOLA D'ESTIU TELEMÀTICA de la COMUNITAT CATALANA DE WEBQUEST ens han fet crear un portafoli, d'entre d'altres activitats. M'ha agradat especialment perquè no només permet recollir què fas, informacions, enllaços, sino que permet anar autoavaluant el teu propi procés, reflexionant.
Rosa

Angels ha dit...

Uep Rosa! Els que escrivim a blogs, ja estem avessats a aquest procés de reflexió que anomenes. En certa manera, aquests blogs nostres són com una espècie de portfoli. Tal vegada per açò ens ha agradat especialment aquest tipus d'activitat ;)
àngels

Estrella ha dit...

Al meu bloc tens un regalet molt fashion: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/08/un-premi-fashion.html