29/3/07

TALLER DE LLENGUATGE

Des de principi de curs estem posant en pràctica un taller de llenguatge a partir de la lectura de diferents imatges. El primer trimestre tots els cursos d'Educació Infantil es van dedicar a "llegir" imatges relaciones amb el cos, durant el segon trimestre cadascun dels grups ha dirigit la seva lectura als diferents projectes començats... i ja veurem cap on anam el tercer trimestre ;-)

Particularment estic molt satisfeta del treball realitzat (sobretot per la mestra de suport, na Maria) i els resultats obtinguts, alguns dels meus menuts han millorat molt el seu llenguatge, suposo que també té molt a veure l'aspecte evolutiu... i no els passa cap detall de les imatges que anam observant :-) Demanar-nos, Què veim? Com ho veim?... és una forma de conèixer el nostre entorn i acostumar-nos a ser una mica més crítics en la realitat que ens envolta.

He trobat aquest video, no sé si és molt adequat per a l'etapa d'Educació Infantil però el poso per la genialitat de la creació i tal vegada el podem utilitzar en alguna ocasió