1/4/07

CONTES

Durant el segon trimestre les classes de tres anys hem estat desenvolupant un projecte sobre llops (ja n'he rallat alguna vegada), aquest projecte era per ajudar als petitons a superar una mica les seves pors.
El treball final era fer un conte on els llops que surtissin fossin "bons". Us presento aquí els nostres contes. Han estat totalment inventats pels alumnes i després s'ha fet un treball plàstic, intentant treballar diferents textures (al conte s'han fet els arbres amb paper gravat, paper arenat, les flors són de plastilina, la casa s'ha fet amb escuradents....).

Després també hem fet el conte en format multimedia. Al taller de llenguatge s'ha gravat el conte, gravant un bocinet cadascun dels alumnes.
Aquesta vegada, hem utilizat el format de video per fer els contes, fins ara sempre ho havíem fet utilitzant
les presentacions (powerpoint o el format de presentacions de l'openoffice). El video és molt més fàcil de muntar i no duu tanta feina ;-) però es perd un element que considero prou important, els efectes de moviment i animació que poden tenir les presentacions.
De totes formes aquí teniu el nostre treball:Per cert, sabeu que ha sorti un "Youtube" per a mestres? es diu TeacherTube i es un servei per allotjar videos educatius.