13/12/07

NOVA PÀGINA WEB

La nostra escola; C.P. Castell de Santa Àgueda està fent un curs de Blogs.
A partir d’aquest treball amb els blogs, als que cadascun dels mestres ha donat una finalitat diferent; com a diari de classe, com a taller de contes, per exposar el treball i activitats realitzades... el grup de mestres que s’encarreguen de la organització i dinamització de les Tic ha creat una nova pàgina web de la nostra escola.
Avui us la volem presentar:

http://www.menorcaweb.net/cpcastelldesantaagueda/

Vol ser una pàgina web que fuig de la mera exposició de fotografies i documentació que vol ser feta pels fillets i per als fillets, dinàmica, atractiva i actual. Per als mestres i per a les famílies...i per a tothom que es vulgui atracar i conéixer com som els que habitam aquesta escola.

Des d’aquí volem donar l’enhorabona a l’escola i a l’equip que ha realitzat la pàgina; na Maria, na Xisca, na Tonia, en Xisco i especialment a la coordinadora del grup, na Lola.

I sobretot gràcies a la Internet i a la web 2.0 que ens permet fer aquestes meravelles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes, us volia felicitar per la vostra feina. M'ha agradat molt la pàgina de l'escola, la seva organització, exposició de la informació i també les il.lustracions. Enhorabona, es nota que hi ha un bon equip al darrere i una bona coorfinació. Records a tots i a totes i bon nadal!


Helena

Racons ha dit...

Hola Helena:
Gràcies per a les felicitacions...
Ara ens queda portar endavadant la idea de que sigui una web útil, dinàmica.... i açò no és fàcil.
Bon Nadal i sobretot disfruta de les merescudes vacances que són quasi, quasi a la vora.
Una besada
àngels