29/8/10

Xerrada Escola d'estiu

El passat divendres vaig assistir a la xerrada de Josep Maria Esteve, director del Ceip Jacint Verdaguer de Sant Saturní d'Anòia. Estava organitzada pel mrpm dins el marc de la XXXIII Escola d'estiu.
Una vegada més, m'adono que els canvis tot i que són lents i suposen molta feina, són possibles.
Si donau un cop d'ull a la seva web us podeu fer una idea de la bona feina que fan. S'hi poden extreure moltes idees per a treballar:

- El laboratori de ciències
- Problemes matemàtics.
-Idees senzilles

He trobat molt útil els recursos digitals ordenats.

Suposo que es penjaran els materials d'aquesta xerrada a la web del mrpm però a la seva web hi tenen penjada aquesta presentació que ens dóna una idea de la seva forma de programar:Enhorabona al mrp de Menorca per l'organització.... cada any us anau superant!!
àngels

2 comentaris:

Amador ha dit...

Hola Àngels,

Quasi bé ja hi tornam a ser... Tens tota la raó. Un dels objectius d'aquesta Escola d'Estiu era veure diferents experiències que s'han posat en marxa i, de qualque manera, demostrar que el canvi és possible, només cal posar-s'hi. Ja ho sabem que no hi ha res senzill i que tot canvi comporta esforç, però pens que val la pena.

Per cert, molt encertat el teu post sobre els llibres de text digitals i gràcies per encoratjar-nos!

R@cons ha dit...

Ja hi tornem a ser, ja.L'estiu passa molt ràpid però espero que hagis carregat piles :-).
Veient les experiències dels altres em sembla la millor manera de potenciar els canvis perquè com bé dius, demostren que és possible.
Bon curs, Amador.
àngels